Intrigantna Careva objava pre no što je raskinuo sa Aleks: Fanovi zbunjeni, evo šta joj je poručio

Ljubav između pobednice “Zadruge”, Aleksandre Nikolić i Filipa Cara nije “potrajala dugo” u spoljnom svetu, jer su samo pet dana od finalne noći raskinuli veridbu, a onda se kao navodno pomirili, brže nego što su se i posvađali.

Međutim, objava koja je kasno sinoć osvanula na profilu Filipa Cara, a nakon koje su se posvđali i opasno zaratili, čak otišli toliko daleko da su otpratili sa društvenih mreža “velika” je misterija za njihove fanove.

Naime, Car je podelio fotografije sa Aleksandrom nastale dok su još bili u rijalitiju, a povod je bio divan, proslavljali su 6 meseci veze…

6 meseci… Uskoro naš svet još malo – napisao je Car.

No, samo ni sat vremena od njegove objave njih dvoje su navodno raskinuli, a kao “dokaz” za javnost je to da su se otpratili sa društvenih mreža, čak možda i blokirali.

I dok su pojedini bili u šoku i žalili, neki fanovi iznose teoriju da je sve ovo “marketinški” trik,  a šta je krajnji cilj – ne zna se.

Upravo ova objava čuda je mnogim fanovima koji iznose razne spekulacije u vezi njihovog odnosa, jer su se sada i izmirili, navodno. Car se o svemu i oglasio i otkrio šta se zbilo “kobne” noći.

– Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu… A totalno je slučajno, ne biste mi verovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema – objašnjava Car i otkriva da bi njegova izabranica uskoro trebalo da dođe u njegovu porodičnu kuću.

Čekam samo kada će doći u Crikvenicu, trebalo bi danas ili sutra. Sa nama je sve u najboljem redu. Desila se slučajnost koju ni ne želim da pričam, ne biste verovali… Desilo se da je blokirana, a ne otpraćena, s mog Instagrama, ali sve je u najboljem redu, nismo se svađali – ispričao je Car za “Pink.rs”.

(Telegraf.rs)