Ivanišević prozvao Engleze zbog negativnog teksta o Novaku: "I diskvalifikacija i zatvor i svakakva ludila…"

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević bio je deo panela UNIQA osiguranja, a tamo je pričao o mnogim stvarima što se tiče pohoda na 23. Grend slem titulu, između ostalog i o negativnom pisanju engleskih medija koji se nisu pomirili sa činjenicom da je srpski as postao rekorder u najbitnijem teniskom segmentu.

– Eh, kad bi mi gledali sve što Englezi napišu, gde bi došli? Pa, ne prenosim mu ja, što bih mu prenosio šta piše? Samo bih ga zamarao, on mora da se koncentriše na sebe, na svoj tenis, a mi smo tu da mu budemo kao neki štit dok uđe na teren. Sve dok ne uđe na teren, a kada uđe na teren, on sam pobeđuje i sam gubi, a mi smo podršku. Zna se šta je sve prošao, nije bilo lako, bilo je dosta uspona i padova. Ove četiri godine sam svašta prošao sa Novakom, nisam očekivao i diskvalifikaciju i zatvor i svakakva ludila. Ali, eto, pre tri dana sam doživeo da je ispisao istoriju i da sam ja deo tog tima, tako da je tu puno lepih stvari. Ove grube zaboravim – rekao je Ivanišević.

Na panelu su ga upitali i da li bi više voleo da Novak osvoji kalendarski slem ili Hajduk titulu šampiona, ali i o mnogim drugim stvarima.

(Telegraf.rs)