"Izgubio je život, pokazao mi je kakav muškarac treba da bude": Jovana Jeremić u suzama o prvoj ljubavi

Jovana Jeremić prvu ljubav srela je u 24. godini, ali njihova priča završila se na tragičan način.

Naime, voditeljka je kroz suze priznala da je on postavio standard za muškarce koji niko posle njega nije ispunio.

– Uz mene idu samo najbolje baje. Ja sam imala malo tragičnu sudbinu. Kad su prijatelji u pitanju izgubila sam ih dosta, kao i veliku ljubav. On je bio stranac. Bio je stariji i jako moćan čovek. Okretao me je 60 puta u minutu i bio veoma ljubomoran! Ja nisam želela da budem sa njim na početku zato što je stariji, ali bio je uporan. Rekao mi je: “Ako mi se ne javiš na telefon i ne odemo na dejt, ja ću doći ispred tvog stana kolima i trubiti dok ne siđeš” – rekla je Jeremić.

– Nedugo posle toga, jedne noći oko 11 sati, sestra mi je rekla: “Ko je ovaj manijak što trubi, probudi celo Mirijevo.” Živela sam tada na Mirijevu. To je bio on. Rekao je : Jesam li ti rekao ako se ne javiš, ja ču doći. Siđi, ja neću prestati ako ne siđeš!” Tad smo se smuvali, a sve ostalo je istorija. Takav čovek se ne rađa dva puta. Bio je džentlmen, gospodin i gospodar u svakom smislu – rekla je ona za Kurir.

Zašto se i kako ta ljubav završila Jeremić je dala potresan odgovor:

Izgubio je život, nažalost. Bio tu da mi pokaže šta je prava ljubav. Pokazao mi je kakav tip muškarca treba da bude. Ja sam tada imala tačno 24 godine i bila jako mlada.

(Telegraf.rs)