Kim Kardašijan otkrila šta voli u krevetu: Na jednu stvar nikad ne pristaje

Privatni snimak koji je vidjelo 80 posto planete otkrio je neke “preferencije” čuvene starlete u krevetu

Ne morate da budete ljubitelj tabloidne štampe niti da strastveno gledate rijaliti programe da biste znali za “ozloglašeni” privatni video koji je Kim Kardašijan (Kardashian) vinuo u zvijezde. Vruće scene s bivšim suprugom Kanjeom Vestom (Kanye West) zapalile su planetu.

Starleta, rijaliti zvijezda i uspješna poslovna žena zgrnula je čitavo bogatstvo na proizvodima koji veličaju “prirodne” obline. Njen zaštitni znak je njena predimenzionirana zadnjica, a koja je postala svojevrsni trend.

Privatni snimak koji je vidjelo 80 posto planete otkrio je neke “preferencije” čuvene starlete u krevetu, a šta se promijenilo u posljednjih 16 godina, od kada je video “procurio” u javnost?

Ako pitate Kim (i ako joj vjerujete na riječ), mnogo toga! Kako je u najnovijoj epizodi porodičnog rijalitija otkrila, Kim je veoma stidljiva u krevetu!

– Ti si djevojka koja ne voli svjetla. Je li to istina? – upitao je producent starletu, na šta je ona odgovorila:

– Nekako, da. To je tako čudno. Mogu da odem na snimanje pred stotinu ljudi, da se pojavim u tangama, ali ako sam sama s partnerom, onda sam u fazonu „čekaj, ne gledaj me! Isključi svjetla“ – tvrdi Kim.

Izvor: avaz.ba