Luna Đogani doživela neprijatnost u Beogradu: Momentalno se oglasila i javno se obratila njima

Rijaliti zvezda i pobednice Zadruge, Luna Đogani, doživela je neprijatnost u Beogradu od strane taksi vozača.

Naime, ona se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram i putem storija se obratila taksi vozačima, a imala je i poruku za njih.

Đoganijeva je bila besna jer je vožač iskalio bes na nju i istakla da, ako rade posao koji im se ne radi, da ga prosto ne radi, a ne da dolaze “nadrndani na posao”.

– Imam potrebu da snimim ovaj “stori”. Želim da se obratim svim taksistima jer mi se sa većinom, nažalost, dešava da kad uđem u taksi tu je neki nadr… čovek koji nema ni trunke ljubaznosti i kulture u sebi. Imam poruku za vas: “Nemojte da radite posao, ako vam se ne radi” – poručila je žestoko Luna putem Instagrama i dodala:

Nemojte da dolazite isfrustrirani i tako nadrndani na posao da vaši klijenti ispaštaju i da ja tako, ni kriva ni dužna, dobijem takvu jednu neljubaznost. Muka mi je više od nadr… taksista! Tako mi je žao što bilo kakav dinar dajem vama. Baš imam potrebu da snimim ovakav “stori” da se obratim svim taksistima. Želim da vam kažem da vam je bolje da ostanete kod kuće, da odspavate, pojedete nešto, uradite nešto korisno nego što ćete da se izdr… na nedužnim ljudima. Hvala – zaključila je rijaliti zvezda.

(Telegraf.rs)