Madam Piano se na vrhuncu karijere povukla sa scene: Promenila je ime i prezime, počela da radi kao profesorka

Ljiljanu Rančić, poznatiju kao Madam Piano javnost najviše pamti po hit pesmi “Eternal love”, a nakon što je u jeku slave odlučila da se povuče iz javnosti, promenila je ime i zanimanje.

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih, a već odmalena je pokazala zanimanje za muziku i naučila da svira violinu. Prvi nastup je imala 1991. sa glumicom Anom Sofrenović, a dve godine kasnije je pobedila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom “Sanjam”. Od tada se neni uspesi nižu.

Ljiljana je bila udata za kolegu Dejana Škopelju, člana bendova “U škripcu” i “Babe”. Sa njim je dobila ćerku Lunu. Sada je udata za Marka Nedeljkovića i sa njim ima sina Luku.

Ljiljana danas nosi prezime Nedeljković, a odlučila je i ime da promeni, pa se tako danas zove Nia Nedeljković.

Madam se 2003. godine povukla sa muzičke scene jer je smatrala da je javni život opterećuje. Počela je da radi kao profesor, ali je i diplomirala na astrološkom institutu pa se bavi i astrologijom, koja je, kako je više puta isticala, njena velika ljubav.

Diplomirala je na astrološkom institutu ”Johannes Kepler” a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP.

(Telegraf.rs)