Milica Pavlović se javno zahvalila ženi koja je zaslužna za njene hitove: "Moja Ljilja, volim te"

Nakon što je novinarka i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović otkrila da joj Milica Pavlović sa estrade najviše prija za rad, oglasila se i pevačica.

Naime, Milica nije krila da je oduševljenja što ju je Ljilja javno pohvalila i zahvalila joj se putem društvene mreže Instagram.

Moja Ljilja… Žena koja mi je napisala gomilu hitova i koja me poznaje u dušu… Uvek drugačija, hrabra i unikat. To sam uvek tražila u tekstopiscu. To sam dobila. Voilim te. Hvala ti ovim rečima – napisala je Milica emotivnu poruku na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Ljiljana je otkrila i da je završila album Milice Pavlović koji izlazi ovih dana.

Završila sam Milicu, album izlazi ovih dana. S kompozitorom i tekstopiscem Sašom Lazićem pišem za novi album Miligrama. Aleksandar Milić Mili napravio je divne pesme i aktivno učestvuje u radu s nama. Obožavam Miligram. Saša i ja odlučili smo da budemo tim i da s njim krenem u novi početak. Mlad je, talentovan i dobro mi je došla njegova sjajna energija. A već pet godina sarađujem s Vladimirom Uzelcem i spremamo se da lansiramo jednog preslatkog momka iz Istre. Posla ima, samo nek je zdravlja – rekla je ona za medije.

(Telegraf.rs)