"On je njeno kuče, Vanda ih je upoznala": Fudbaler Intera na udaru zbog ataktivne supruge

Nakon što su krajem maja uplovili u bračne vode i tako punili stranice medija u Italiji i Argentini, Lautaro Martinez i Agustina Gandolfo ponovo su se našli na naslovnicama.

Ovoga puta u medijima u domovini, gde je izvesni Roberto Antonin tokom jednog programa uživo žestoko udario na napadača Intera tako što ga je prozvao da se ništa ne pita.

Priča o Lautaru i Agustini počinje kada ih upoznaje Vanda Nara. Agustina je bila žena koja mi je govorila s kim će da izađe, gde će da izađe, posećivala je sastanke sa menadžerima, obraćala pažnju na njegovu ishranu… Inter nije bio klub za nju i mislila je da treba da ga napusti. Zato ga je i uvukla u onu frku sa agentima, a Martinez se ponašao kako je ona želela – rekao je Antonin.

Dodaje se i to da je Agustina postavila ultimatum Lautaru da mora daje oženi.

Dala mu je ultimatum pre venčanja. Rekla mu je da će da ode ako je ne oženi. Lautaro je marioneta u njihovoj vezi, ona je ta koja vuče konce. Ono što ja znam jeste da joj je rekao da je bilo sve super i da su odlično funkcionisali kao momak i devojka, ali je ona rekla da će biti sve gotovo ako ne bude svadbe. A Lautaro se ne usuđuje da joj protivreči. On je njeno kuče.

(Telegraf.rs)