Ovo je lokacija na kojoj su uhapšeni Kurtijevi "specijalci": Ovoliko je udaljena od administrativne linije

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas u selu Gnjilice opština Raška, trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca.

Privedeni su Rifat Zeka, Bećir Sefa, Mustafa Šem .

Oni su otkriveni duboko na teritoriji centralne Srbije i to četiri kilometra od administrativne linije.

Inače, u prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kidnapovani na teritoriji Kosova, kako prenosi Lajmi.net.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održao je danas vanrednu konferenciju za medije u 16 časova pres sali Vlade Srbije. Tom prilikom on je istakao da srpska policija nije prešla administrativnu liniju, i da nisu kidnapovani pripadnici policije tzv.Kosova već goloruki Srbi na Kosovu.

Terorostička banda je uhapšena u centralnoj Srbiji u rejonu sela Gnjilica, opština Raška. Pripadnici naše policije nogom nisu kročili na teritoriju KiM. Srpska policija ni milimetar nije prešla preko administrativne linije. Lažni ministar Svečlja govori kako su oni kidnapovani, Nisu. Šta oni traže sa dugim cevima, sa mapama, sa drugom opremom, duboko na teritoriji centralne Srbije i to u šumi. Šta oni traže? Ovi albanski teroristi su sprečeni da izvrše opasno krivično delo, a koje tačno, utvrdiće istraga – navodi Petković.

Ovi teroristi niti će biti mučeni, ni tučeni ni prebijani – naveo je Petković. – Radoš, a posebno Dušan su prebijani, Luneta su toliko tukli, da su kada su ga uvodili u auto morali da ga prekriju nekim belim platnom, to su činili verovali ili ne pored njegovom ćerkicom. Tako se kosovska policija obračunava sa nedužnim ljudima koji ništa nisu uradili.

(Telegraf.rs)