Partizan imao i plan B za levog beka, ali je odustao: Igrač Jagelonije nije bio po ukusu struke u Humskoj

Dok rade na realizaciji transfera Nikole Antića iz Himkija, u Humskoj su po odlasku kapitena Slobodana Uroševića u Aris iz Limasola razmatrali nekoliko opcija na poziciji levog beka koja ne samo što je sama po sebi deficitarna, već je u slučaju crno-belih dodatno zakomplikovana činjenicom da je ograničana igračem sa srpskim pasošem.

Imao je zato klub iz Humske i “plan B” – Bojana Nastića (28), fudbalera Jagelonije, međutim od toga se odustalo i pre nego što je Antić došao na red.

Crno-belima je ponuđen Nastić, koji je posle Vojvodine imao sasvim dobu karijeru u Belgiji (Genk, Ostende), kao i u Beorusiji gde je branio boje Bate Borisova, ali sam profil pomenutog fudbalera naprosto nije “legao” sportskom sektoru iz Humske.

Igrač je odmah proveren i preko Srba koji su akteri poljske Ekstraklase, u kojoj trenutno brani boje Jagelonije, no, izveštaj se nije poklapao sa željama crno-belih jednostavno su odustali.

Tako da se klub odmah okrenuo ka Nikoli Antiću i započeo realizaciju transfera nekadašnjeg đaka omladinske škole, koja bi trebalo da se dogodi u narednim danima kako bi levi bek bio na raspolaganju treneru Igoru Duljaju od početak priprema.

(Telegraf.rs)