PUČE RIJALITI LJUBAV: Aleks i Car raskinuli poslije samo nekoliko dana, evo šta ih je odalo!

Filip Caru i Aleksandri Nikolić po svemu sudeći više ne cvjetaju ruže. Da su se zaista pojavili prvi problemi u njihovoj naizgled idiličnoj ljubavi svjedoče društvene mreže na kojima više jedno drugo ne prate.

Poznato je da su tokom rijalitija imali jako burnu romansu, ali su posljednjih nekoliko mjeseci uživali u ljubavi koju su krunisali vjeridbom.

Shodno tome mnogi su mislili da će im po izlasku iz Zadruge ljubav i strast prštati, ali i da će Aleks posjetiti Carevu Crkvenicu, njegov rodni tom, ali za sad izgleda nema ništa od toga.

Podsjetimo, Aleksandra je upoznala Filipovu porodicu i o njima ima samo riječi hvale.

– Upoznala sam Filipovu porodicu iz Novog Sada, baš su divni ljudi. Otac mu je divan čovjek, baka, cijela familija. Bilo nam je prelijepo. On će biti dole, ja kada završim u emisijama, nakon toga ću ići kod njega. Ništa nas nije poremetilo – rekla je Aleks.

Pobjednica Zadruge je još sinoć pričala o velikoj ljubavi sa Filipom Carem, i najavila svadbu, kao i moguće preseljenje u Crkvenicu.

– Nisam se još preselila, niti je on kod mene. Dogovorićemo se da li ćemo biti dole ili ćemo biti u Beogradu – rekla je sinoć Aleks.

Pozvali smo Aleksandru Nikolić, ali se na njen broj javila njena mama Slovenka i rekla nam da njih dvije obe spavaju.

.

..

.

Izvor: Kurir