Šabanova udovica (65) u nikad izazovnijoj haljini: Goca u uskoj kreaciji, gornji deo se skroz providi

Udovica Šabana Šaulića, Gordana, tek posle četiri godine od stravične pogibije muža uspela je da nastavi sa životom i juče se pojavila na jednom slavlju u nikad smelijoj kombinaciji.

Goca se od Šabanove pogibije pojavljivala ponekad na javnim događajima, kao što je to bio slučaj prošle godine kada je prisustvovala reviji Zvonka Markovića.

Naime, ovog puta Gocin izlazak, tačnije dolazak na slavlje pevača kojeg su prozvali Šabanov naslednik, Emira Habibovića, izazvao je veliku pažnju i zbog kreacije u kojoj se pojavila.

Goca je za ovaj izlazak ponela crnu haljinu, dužine do ispod kolena, a koju je razbila ciklama šalom i torbicom. Međutim, ovo nije tipična mala crna haljina koju bi mnogi očekivali da vide na njoj.

Haljina Šabanove udovice imala je providne delove oko dekoltea, tako da su joj ramena, dekolte, ali i vrlo malo stomak – jasno videli.

Kako su mnogi komentarisali, ovo je bio vrlo hrabar potez za damu njenih godina, ali, složili su se da je iznela perfektno kreaciju, u maniru jedne dame.

(Telegraf.rs)