Sin Peđe Mijatovića i Elene Karaman danas proslavlja rođendan: Emotivna objava njegove majke sve raznežila

Naslednik dizajnerke nameštaja Elene Karaman i bivšeg fudbaler Peđe Mijatovića, Luka Mijatović, danas proslavlja rođendan.

Luka živi u Americi povučenim životom i ne eksponira se u javnosti, budući da je dete poznatih roditelja, a za rođendan se saznalo slučajno.

Njegova majka Elena podelila je dve neodoljive fotografije na društvenoj mreži Instagram čestitavši sinu divan dan na veoma emotivan način.

Srećan rođendan mojoj najstarijoj bebi! Volim te! Moja prva i najveća ljubav – napisala je pored dve slike, jednu iz njegovog detinjstva, drugu zajedničku, verovatno nedavno snimljenu.

Luka karijeru gradi daleko od Srbije, u Americi. Kao glumac je ostvario nekoliko uloga, a ozbiljan je frajer, budući da je šarm nasledio od oca, a lepotu od majke.

Podsetimo, Elenin i Peđin brak obeležila je i jedna velika tragedija.

Naime, njihov drugi sin Andreja rođen je sa cerebralnom paralizom i preminuo je 2009. godine u 14. godini života.

Fudbaler Predrag Peđa Mijatović progovorio je nedavno o braku sa Elenom Karaman i istakao da je, gledajući iz ove perspektive, taj brak bio greška i da su u sve ušli jako mladi.

– Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se, dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično – istakao je Peđa i dodao:

Iz ove perspektive mislim da je bila greška jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i onda tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem “važi”, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal – rekao je on za medije.

(Telegraf.rs)