Šta znači sanjati brod: Budite spremni na iznenađenja i nove početke

Brodovi, jedrilice, jahte i čamci asociraju nas na odmor i opuštanje. Ali, u snovima ova plovidba može značiti mnogo više od toga.

Obično se kaže da snovi o brodovima i plovidbi znači da idete na duhovno putovanje. Oni mogu da simbolizuju avanturu, istraživanje, novu ljubav i ukazuju na to da bi vaš život uskoro mogao da izgleda potpuno drugačije ako budete spremni da prihvatite promene.

Takođe, snovi o brodovima mogu naglasiti da imate snažnu želju da putujete, da se odmorite od trenutne stvarnosti i doživite nešto novo. San se takođe može tumačiti kao vaša čežnja za mirom i srećom, piše “Dreams.co.uk“.

Sve u svemu, ovakvi snovi su personifikacija vašeg životnog putovanja.

Mogu vam otkriti da žudite za hedonističkim životom koji je sastavljen od uživanja, ali i žudnjom za avanturom ili zaštitom. Možda ste iscrpljeni izazovima vašeg života na javi, bilo da se radi o poslu ili porodici.

Ako sanjate da ste vi kapetan, onda takav san najavljuje nove početke.

Spremni ste da svojim postupcima uplovite u nešto novo. Bilo da je u pitanju novi projekat ili nova ljubavna veza, ovaj san vam daje jasnu podršku da se usudite da krenete na takvo putovanje.

(Telegraf.rs)