Aleksandra nakon Dejana i Filipa, Dalili "ukrala" i kumu: "Velika je razlika između njih, mnogo sam promašila"

Aleksandra Nikolić bila je u vezi sa bivšim suprugom Dalile Dragojević, Dejanom Dragojevićem, a njega je prevarila sa Filipom Carom, koji je takođe bio u vezi sa bivšim zadrugarkom, međutim sada je na red došla i kuma koja je izabrala da bude na strani pobednice Zadruge.

Niame, Goca Vasić bila je venčana kuma Dalile i Dejana, međutim, vremenom ona je zakoračila u prijateljstvo sa Aleksandrom, te joj je sada kupila i poklone povodom veridbe sa Filipom.

– Bile smo sinoć zajedno, jutros je otišla u Crikvenicu. Divno smo se provele, mnogo je slatka, kao lutka! Znači, da kaže čovek, Bože dragi, koliko sam ustvari promašila, koja je Dalila i ona razlika – ističe Goca i dodaje:

– Došlo je do toga da smo Car i ja prijatelji, tako je i krenulo. Dalilu nisam ni htela na kraju da tužim, sa kime da se tužim? Nisam je tužila, digla sam ruke! Posle toga nije ni ona mene tužila, ne mogu da grešim dušu… Ja sam Cara podržavala, sve što je radio, nije mi bilo žao trunke!

– Aleksandra se sinoć spremala za putovanje, ne znam da li će me uzeti za kumu, ona ima svoje drugarice, nije kao Dalila da nema. Što kaže, mi se tako zovemo još od prošle godine kume, još zbog Cara, kuma Biserka – ispričala je Goca Vasić za Republiku.

(Telegraf.rs)