Aleksandra Nikolić nakon spekulacija o raskidu odlazi iz Srbije! Drugarica otkrila pravu istinu

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car nastavili su svoju ljubavnu romansu, iako se dosta spekulisalo da je veridba bila dogovorona, te je usledio i raskid.

Naime, povodom ovoga oglasila se i drugarica bivše zadrugarke koja je otkrila kako zapravo stoje stvari.

– Ja ne znam da su raskinuli, koliko znam sve je u redu sa njima, ona svakako sada planira da završi sa svim obavezama, odradila je intervjue koje ima prema Pinku i sada se sprema za odlazak kod Filipa i njegove porodice. Ona je upoznala njegovog oca, stvarno su se ispričali i na finalu su se dogovorili da dođe kod njih u Crikvenicu – započinje Aleksandrina drugarica i dodaje:

Ona je pričala sa Filipom, pa su se dogovorili da dođe sutra kod njega, on će je sačekati, pa će se nauživati, dok ne budu trebali ponovo da dođu za Srbiju zbog obaveza. Stvarno, koliko znam, sa njima je sve u redu, tu je došlo do nekog nesporazume, nekog baga, šta već, ali da su raskinuli, stvarno nisu, sve je u najboljem redu – završava drugarica Nikolićeve.

Inače, Aleksandra se još nije oglasila ovim povodom, dok je poznato da je nakon emisije “Amidži šou” otišla kod svoje majke Slovenke.

(Telegraf.rs/Republika)