Anitina majka se zgražavala, pa ipak podržala vezu sa Matorom: "Ja mojoj tašti sve pričam, ona je boginja!"

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović započele su vezu u Zadruzi što je u javnosti izazvalo različite reakcije.

Iako su ih mnogi podržavali, pak bilo je i onih koji su ovu vezu žestoko osudili, međitm svi su se pitali kako će Anitini roditelji prohvatiti ovu romansu.

Matora i Anita su sada putem društvenih mreža polazale kakkavje njihov odnos van rijalitija.

Dolazim ti tačno za deset sati. Za deset sati sam kod svoje tašte. Anita, mnogo pušiš, prekini s tim cigaretama – rekla je Matora.

Odmah nakon toga, Matora je odgovorila nekom na pitanje da li je konačno pronašla mirnu luku u ljubavi sa Anitom Stanojlović.

Jesam, konačno sam srećna. Anita, daj mi broj tvoje majke, moram da imam kontakst svoje tašte. Šta je Angelina rekla za tvoju tetovažu? – rekla je Matora.

Ona je otkrila kako je došlo do ozvaničenja veze sa Anitom, kao i kakvo mišljenje ima o njenoj mami Angelini.

– Ljudi, ja sad planiram da pustim film i krenem sutra za Kruševac kod nje. Ona je moje srce. Bežala sam od nje, ali sam pred sam kraj rijalitija shvatila šta osećam. Plašila sam se da se ona igra, ali sam se uverila kako stvari stoje. Sad mi je lepo, konačno sam ispunjena – istakla je Matora.

– Ja tašti sve pričam, ona je kraljica, boginja. Da sam tražila, ne bih bolju našla. Još da spojim Anitinu majku sa mojom, pa da se izjadaju jedna drugoj. Kad sutra dođem kod moje taštice, kupim neko cveće, pa prođemo zajedno kroz grad. Svi moji bliski ljudi hvale Anitu, samo mene kude. Zadovoljni su snajkom. Ljubav je bila prisutna među nama, samo sam se ja opirala. Ono od čega bežiš, stigne te kad-tad. Idem kod svoje tašte sutra, legende grada Kruševca. Sutra je veliki dan, idem po moju Anitu, pa se vraćamo za Beograd, imamo obaveze – dodala je ona.

Anita je pokazala svojim fanovima tetovažu koju je posvetila svojoj izabranici.

Evo, ovako izgleda tetovaža koju sam posvetila Jovani. Moj piu piu, liči na nju – kazala je ponosno Stanojlovićeva.

(Telegraf.rs)