Danas sahrana sina Enes Begovića: Uskoro je trebalo da postane otac, otac se godinama borio za njega

Sin pevača Enesa Begovića, Armin preminuo je pre dva dana, u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Naime, Armin je izgubio bitku života u 30. godini, a u tom trenutku bio je okružen najbližima koji su duboko potreseni nenadoknadivim gubitkom.

Sahrana mladog Armina će se održati danas, u 14:30 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Armin je živeo u Sarajevu i bio je zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova BiH. Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković oglasio se na Tviteru povodom ovog tragičnog gubitka.

– Duboko ožalošćeni obaveštavamo rodbinu, prijatelje i komšije da se naš dragi Armin Enes Begović preselio na Ahiret u utorak, 13. juna 2023. godine, u 30. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 15. juna 2023. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju Bare. Ožalošćeni: supruga Almina, otac Enes, majka Azemina, sestra Arijana, zet Haris, nana Zibija i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 14:30 sati u kući žalosti – stoji u saoštenju porodice na umrlici mladog Begovića.

Podsećanja radi, Armin Begović je preminuo u 30. godini,  i za koji dan je trebalo da postane otac. Živeo je u Sarajevu, a radio je u Ministarstvu spoljašnjih poslova BiH.

(Telegraf.rs)