Detalji teške nesreće kod Banjaluke: Porše sleteo sa puta, poginula dva brata?

Dve osobe su poginule, a dve povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Laktaši, potvrđeno je za Srpskainfo.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli da za sada nije poznat identitet nastradalih.

Kako Srpskainfo saznaje sumnja se da su u ovoj nesreći poginula braća.

U Tužilaštvu su rekli da se nesreća dogodila u mestu Novakovići juče oko 21.50.

“Dogodila se saobraćajna nesreća sletanja sa kolovoza putničkog vozila „porše kajen“, kojom prilikom su dve osobe smrtno nastradala, a dve su zadobila telesne povrede”, rekli su u OJT Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je N. A. (46) iz Vukosavlja, koji je upravljao „poršeom“ a prilikom saobraćajne nesreće je zadobio telesne povrede.

“Telesne povrede zadobio je i putnik u pomenutom vozilu F.M. (29) iz Modriče. Povređenima je pružena lekarska pomoć i oni su zbrinuti u UKC RS Banjaluka”, pojasnili su u Tužilaštvu.

Uviđaj na licu mesta nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vrećo Dalibor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Telegraf.rs)