DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN: Blizanci postavljaju sebi prevelike zahteve, Ribe su nestrpljive

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Ovo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali će vas ovo iscrpeti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt previše zahtevaju od vas, pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahteve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.

Zabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u poslednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.

Iako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahteve. U odnosu sa voljenom osobom struji previše nervoze. Ne sedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osećati.

Iako vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati osobom koja misli da je uvek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim.

Danas je moguće da će na dnevni red doći sve ono što je do sada bilo u zastoju. Odjednom ćete se naći preplavljeni obavezama koje morate završiti, dok u isto vreme imate više sastanaka na koje morate otići. Komunikacija sa nekim je prosto „uzavrela“.

Sve će u poslovnom segmentu funkcionisati „na gurku“ i kroz veliki stres. Pokušajte da se ne pogubite u potpunosti u dešavanjima i informacijama koje vas sa svih strana zatrpavaju. Voljena osoba vam ne govori ono što želite da čujete.