Dve nedelje pre tragedije, Enes Begović je imao velike planove: Ovo je bila njegova želja, a tiče se i Srbije

Sin pevača Enesa Begovića, Armin preminuo je pre dva dana, u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Naime, Armin je izgubio bitku života u 30. godini, a u tom trenutku bio je okružen najbližima koji su duboko potreseni nenadoknadivim gubitkom.

Sahrana mladog Armina će se održati danas, u 14:30 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Pre samo 2 nedelje od tragedije Enes je otkrio svoje velike planove.

Evo nešto ekskluzivno samo za vas, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u nevembru će se održati moj solistički koncert u “Zetri”, pa bih voleo da mi dođete – izjavio je pevač i dodao:

– Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena… Moj duet sa Gocom Božinovskom obeležio je jedan veliki period, posle toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vreme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da menjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i rešio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznećemo to do kraja kako treba – nažalost, ovi planovi se neće realizovati zbog smrtnog slučaja u pevačevoj porodici. Enes nije u stanju da govori zbog ove tragedije.

(Telegraf.rs/Republika)