Ekskluzivna promocija kompleksa Balkan Square u Beogradu: Iskoristite posebne uslove kupovine

Od 15. do 25. juna, posetite promotivni korner kompleksa Balkan Square u Šoping centru “Ušće” i ostvarite posebne uslove kupovine. Luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square gradi se u samom srcu Zlatibora, na mestu glavne autobuske stanice.

Čine ga četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 637 stambenih jedinica i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi, uz mogućnost izvođenja većih stambenih jedinica. Inspirisani idejom o stvaranju komfornog planinskog kondominijuma, vodilo se računa o visokom kvalitetu gradnje i izboru prirodnih materijala koji doprinose kreiranju posebnog ambijenta za uživanje.

Impresiju upotpunjuje pogled na zelene krajolike Zlatibora, kao i raskošni wellness&spa centar na poslednjem spratu zgrade. Osim toga, boravak u kompleksu Balkan Square koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video-nadzora, kartičnog pristupa, preko recepcije i profesionalnog održavanja. U okviru kompleksa predviđena je šoping zona sa poznatim brendovima, radnjama uslužne delatnosti, mnogobrojnim barovima i restoranima, a ispred će biti raskošni park.

Balkan Square predstavlja jedinstveni spoj sofisticirane arhitekture i urbanog šarma planine, koji osim što nudi prvoklasne stanove različitih kvadratura, svojim dodatnim sadržajem apostrofira lepotu boravka na Zlatiboru – poručuju iz investitorske kuće Balkan GS Chance, koja stoji iza ovog atraktivnog kompleksa. Više informacija o projektu i cenama možete dobiti na brojeve telefona: +381 63 680 680 +381 63 344 700.

(Telegraf.rs/PR)