Kirjos nasmejao sve rečenicom o Đokoviću, pa otkrio da je posle Vimbldona bio na psihijatriji

Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je da je proveo jedno vreme na psihijatrijskom odeljenju, nakon poraza na Vimbldonu od Rafaela Nadala!

Razlog su bile samoubilačke misli i njegovi problemi koji su svakako poznati javnosti, ali ne i oni da je tada bio u Londonu u bolnici kako bi rešio probleme.

Te godine je nosio kompresijski rukav preko desne ruke tokom mečeva kako bi prikrio ožiljke.

Iskreno sam razmišljao o samoubistvu. Izgubio sam na Vimbldonu. Probudio sam se, a moj tata je sedeo na krevetu i plakao. To je bio veliki poziv za buđenje za mene. Rekao sam: “Okej, ne mogu ovo više da radim.” Završio sam u Londonu na psihijatrijskom odeljenju kako bih shvatio svoje probleme – rekao je Kirjosu intervjuu za predstojeću Netfliksovu seriju “Tačka preloma.”

Kirjoj je i ranije govorio o problemima koje je imao sa alkoholom i drogom, supstancama kojima je pokušao da pomogne sebi. Odnosi sa prijateljima i porodicom sus e pogoršavali, a da je na pravom putu videlo se prošle godine kada je igrao finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića.

Upravo je jedno pitanje toko intervjua bilo vezano i za Novaka, odnosno ko može da ga zaustavi na Vimbldonu ove godine.

Ako ne budem mogao ja. onda neće niko – poručio je Kirjos koji je sa Novakom postao odličan prijatelj od januara 2022. godine.

(Telegraf.rs)