Kreiranje legendarnog telefona: Novi video otkriva kako su nastali novi Motorola razr modeli

Razr V3 postavio je standard kada je u pitanju dizajn mobilnih telefona nakon predstavljanja 2003. godine.

Motorola je nastavila da pomera granice kada je u pitanju izgled telefona na preklop i šta mogu da ponude korisnicima u skladu sa svojom misijom da transformiše tehnologiju i ponudi smislena rešenja koja pomažu da se svaki telefon adaptira na potrebe koje njegovi vlasnici imaju.

Upravo sa ovom filozofijom na umu, Motorola je predstavila nove razr smartfone na preklop – razr 40 ultra i razr 40.

Oba uređaja nude premijum iskustvo korišćenja, dizajn i napredne funkcije koje se ne mogu videti na drugim modelima.

Ono što nove razr modele posebno izdvaja jeste veliki spoljni ekran dijagonale 3.6 inča, najveći u industriji, koji korisnicima omogućava da ga koriste kao glavni displej i na njemu koriste aplikacije, odgovaraju na poruke i prate najvažnije notifikacije bez otvaranja telefona.

Pored velikog spoljnog displeja, novi razr modeli donose i moćne specifikacije koje uključuju brze Snapdragon procesore, mnošto memorije, napredne kamera sisteme i dugotrajne baterije koje se staraju da korisnici tokom dana ne moraju da posežu za punjačem.

Ipak, najveća prednost ovih modela jesu njihove kompaktne dimenzije i svestranost koja pruža brojne nove mogućnosti koje konkurentski modeli trenutno nisu u stanju da ponude.

U pitanju je veliki dizajnerski i tehnički pomak u sferi telefona na preklop, a mi vam pružamo mali uvid u celokupan proces kreiranja novih Motorola razr modela.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)