Misterija nestanka matičara iz Knjaževca, već 6 dana nema nikakvog traga: "Molimo sve za pomoć"

Od nestalog matičara iz knjaževačkog sela Kalna, Radiše Davidovića (57), koji je nestao vraćajući se od majke iz sela Šesti Gabar i dalje nema ni traga ni glasa. Porodica, rodbina i komšije pretražuju nepregledan teren kojim je poslednji put prošao 9. juna. Oni apeluju na nadležne organe kao i meštane da im pomognu u potrazi.

Radišin rođak, Miloš Ćirić, za Telegraf.rs rekao je da potraga i dalje traje, pa i danas porodica i prijatelji podeljeni u grupe pretražuju teren.

Teren je nepregledan, težak za pretragu. Dodatna otežavajuća okolnost je kiša koja nemilice pada  – rekao je kratko.

Radiša je istakao da im je predsednik opštine Zaječar pružio podršku, ali da porodica izuzetno teško povodi dane.

Porodici je sve teže i teže. Predsednik nam je izašao u susret i pružio podršku. Rekao je da će se policijske snage pojačati na ovom području i pomoći u potrazi – istakao je Miloš.

Poznanici i kolege kažu da Radiša nije delovao kao suicidan čovek, već naprotiv, da je uvek bio nasmejan i vedar.

Porodica apeluje na pomoć nadležnih organa u potrazi za Radišom.

Podsećamo, Radiša je bio kod svoje majke u selu Šesti Grabar, gde je otišao da joj odnese neke namirnice. Odatle je 9. juna u 7 ujutru krenuo na posao, a telefon i dokumenta je ostavio kod majke na stolu.

U trenutku nestanka Radiša je na sebi imao sivu majcu i trenerku sive boje, teget farmerice, sivi kačket i crno narandžaste patike. Policija je obaveštena i već je u potrazi , kao i lokalna lovačka sekcija.

Ako sumnjate da ste videli Radišu, obavestite o tome najbližu policijsku stanicu.

(Telegraf.rs)