Novinarka pitala Jokića hoće li imati proslavu u Srbiji, evo šta je on rekao: "Želim samo jedno…"

Tokom razgovora sa novinarkom ESPN-a Malikom Endrjuz, gde je rekao da je izgubio MVP trofej, Nikola Jokić je govorio i o mogućoj proslavi koju bi mogao da ima u Srbiji povodom osvajanja NBA titule!

Tačnije, Malika je pričala o šampionskoj paradi koja Nagetse čeka u četvrtak u Denveru, te je zatim pitala Jokića da li će imati proslavu u Srbiji.

Videćemo, ne znam. Ne želim ništa veliko, želim da se opustim, odem kući i budem u blizini prijatelja i porodice. I samo da uživam u trenutku – istakao je Jokić koji se osvrnuo na prsten:

Osećaj je dobar. Uvek je dobro kada dođete do cilja, ali sve je u putovanju. Gubite, osećate se pod pritiskom i stresom, sumnjate u sebe. Kada ostvarite cilj, sve je opušteno. Mislim da mogu da budem bolji, ali morate da se žrtvujete. Košarka nije glavna stvar u mom životu, ona je nešto u čemu sam dobar.

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je posle osvajanja titule da očekuje još trofeja za Denver, a Jokić je na te reči dodao:

Meloun je vrlo takmičarski nastrojen. Šta god da igrate sa njim, voli da se takmiči. Uvek želi više i to je razlog zašto smo pobedili.

(Telegraf.rs