Rasplet prve obećava epsku borbu u drugoj utakmici finala ABA lige, a Mozzart časti sve igrače

Ipak, da Crvena zvezda za uvodnih 20 minuta primi 56 poena i pritom se nađe u zaostatku 20 razlike, teško će se ponoviti, a značajno bolja igra ekipa Duška Ivanovića u trećoj i četvrtoj deonici obećava veliku borbu u drugom susretu pred navijačima crno-belih (20.00).

Posle šest večitih derbija i trijumfa sastava Željka Obradovića na startu finala, rezultat u ovosezonskim okršajima beogradskih velikana je nerešen. Prvih 20 minuta nisu bili prava slika odnosa snaga večitih rivala, kao ni drugo u kojem je Zvezda priterana uza zid krenula na sve ili ništa, dok je Partizanu pre svega bio cilj da zadrži makar delić velike prednosti – što je na kraju i uspeo. Sličnog su kvaliteta crveno i crno-beli, te je svaki derbi priča sa sebe i nemoguće je proceniti kako će se završiti.

Kladionica Mozzart danas je osim specijal ponude pripremila i specijalno iznenađenje za sve igrače.

Odigraj tiket sa drugom utakmicom finalne serije ABA lige za 500 RSD i dobijaš poklon tiket u istoj vrednosti za treći meč finala između večitih rivala.

Tiket koji danas odigraš mora da sadrži utakmicu finala i mora da ima najmanje četiri para (svaki sa kvotom od 1,45 ili više), to je jedini uslov.

Bilo da prođeš danas ili ne, u nedelju 18. juna dobijaš poklon tiket u iznosu od 500 RSD, za koji važe isti uslovi. Iskoristi poklon, odigraj navijački!

(Telegraf.rs/PR)