Sijamski blizanci otkrili kako izgleda njihov ljubavni život: Činjenica da su spojeni ih ne sprečava ni u čemu

Lori i Džordž Šapel (59) iz Pensilvanije su najstariji sijamski blizanci na svetu. Njih dvoje dele čak 30 odsto tela, ali se i pored toga identifikuje kao pojedinci i vode drugačije živote.

Bliznakinje Šapel rođene su kao sestre Lori i Dori, ali je Dori 2007. godine prizna da se oseća kao muškarac, te se od tada predstavlja kao Džordž.

Lori je priznala da priželjkuje da ima muža i decu, a njen brat podržava tu odluku i daje joj privatnost kada je intimna sa svojim dečkom.

– Kada sam išla na sastanke, Džordž bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da smo spojeni sprečila da imam ljubavni život i da se ne osećam kao žena – ispričala je Lori, koja je bila i verena 2006. godine, ali njen partner je nažalost poginuo.

Džordž kaže da će biti veoma srećan ako Lori pronađe muža i da će se on ponašati kao da nije tu.

Kada su Lori i Džordž rođeni, sud je odlučio da njihovi roditelji ne mogu adekvatno da brinu o njima, te su ih smestili u ustanovu u kojoj je većina pacijenata patila od ozbiljnih mentalnih poteškoća, dok oni nisu imali takve probleme.

– Naučili smo da brinemo o sebi od malih nogu i imali smo odlične ocene u školi – rekla je Lori, koja je završila i fakultet i prvakinja je u kuglanju, a Džordž nastupa kao kantri i vestern pevač.

Njih dvoje otkrivaju da su lekari mislili da neće dočekati svoj 30. rođendan, ali su ih oni uverili u suprotno.

– Toliko toga smo naučili u poslednjih 50 godina i nastavićemo da živimo život punim plućima – kaže Lori.

Džordž ne može da hoda, pa Lori gura njegova kolica kako bi mogli da se kreću.

Svako od nas ima svoje hobije, a za vreme njih onaj drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se nosimo s ovom situacijom – objasnila je Lori, a piše The Sun.

(Telegraf.rs)