Šta se krije iza divnih fotografija mladenaca koji po kiši šetaju ulicama?

Kiša nije samo kap vode koja pada po vama, to je ljubav neba i zemlje koji su nikada ne susreću – ali je šalju na ovaj način.

Kiša istovremeno čini i čovekovo srce romantičnim, predstavlja dar za dvoje zaljubljenih kada je u pitanju srce, dok je za razum oduvek bila samo vremenska nepogoda koja na ovaj ili onaj način donosi brige.

To se posebno odnosi na mladence koji, na svoj najradosniji dan u životu, samo žele da ih zaobiđe kiša. Takav slučaj je bio i sa Jelenom i Nikolom, čija smo imena kasnije saznali, kada su krajem maja odlučili da kažu sudbonosno DA, a čije fotografije sa natopljenih ulica Banjaluke su oduševile mnoge.

Pomenuti par je očigledno poslušao savete iskusnijih koji kažu da su za idealnu svadbu, sem sjajnog raspoloženja glavnih aktera, potrebni najbolji muzički orkestar i fotograf.

Sudeći po fotografijama, Jelena i Nikola su dobro birali kada je u pitanju ova druga stavka. Na kraju su dobili fotke za pamćenje. One koje će ih uvek podsećati da su, ma koliko god kiša da je padala, uživali u svom danu.

Tragom informacija (lančanom reakcijom na društvenim mrežama), brzo smo došli do čoveka koji je ovom paru ulepšao venčanje i fotografijama ovekovečio njihovu sreću – Slađana Spasojevića. Stacioniran u mestu Lopare, u Republici Srpskoj, Spasojević pokriva kompletnu Bosnu i Hercegovinu i region (Srbija, Hrvatska, Crna Gora…), a za naš portal je priznao da ovo venčanje nikad neće zaboraviti.

Kažu da za dugu u životu uvek moraš da izdržiš malo kiše. E, pa oni su je bukvalno osetili. Mladenci uvek imaju najveću brigu da li će padati kiša na dan venčanja. Pogotovo mlada. A praktično su svi u maju i junu imali taj problem, pošto je kiša padala svaki dan – rekao je Spasojević i dodao:

Ja kao fotograf uvek pokušavam da ih opustim nekako, vremenski uslovi su nešto na šta ne možemo da utičemo tako da trebamo da prihvatimo dan onakav kakav jeste. Jelena i Nikola su zaista uživali, a na kraju su imali i svoje venčanje pod vedrim nebom s obzirom na to da se ubrzo razvedrilo.

Imao je Spasojević i kratku poruku za ostale mladence.

Ako vam se desi da na dan vašeg venčanja pada kiša, plešite na kiši. Ko zna, možda je to onaj deo pozitivne energije koji je potreban da vam se nebo nasmeši i razvedri u vaše ime.

(Telegraf.rs)