Evo od čega danas živi bivši dečko Teodore Džehverović: Anđelo je promenio život iz korena

Bivši dečko pevačice Teodore Džehverović, zadrugar Anđelo Ranković, nakon brojnih stvari koje su mu se desile tokom rijalitija, rešio je malo da se povuče iz javnosti.

Naime, Anđelo ističe da se nikada ne bi vratio u Zadrugu, a onda dodaje da je pokrenuo i privatan biznis od kog, kako kaže, ima odličnu zaradu.

Vlasnik sam jednog bara u centru grada, zadovoljan sam jako, moji poslovni partneri i ja smo doneli odluku da renoviramo lokal i spremamo ga za novu sezonu za koju verujemo da će biti najbolja do sada od kada taj lokal radi – kazao je Ranković za “24sedam”, pa se dotakao i svog emotivnog života:

– Kako je to lepo. Leto je, ko je još u ozbiljnoj vezi leti. Šalu na stranu, slobodan sam, volim kada sam slobodan, kažu nikad se nećeš smiriti, nikada se nećeš oženiti, a ja znam da hoću kada dođe prava – iskren je Anđelo.

Podsetimo, Teodora i Anđelo vezu su započeli u Zadruzi 1, sve je bilo divno i bajno, planirali su svašta nakon izlaska, a onda je usledio raskid koji je sve ostavio u šoku, budući da su fanovi rijalitija u više navrata isticali kako je to bila jedna od retkih pravih ljubavi koja se desila tamo. Tačni razlozi raskida ni dan danas nisu poznati.

(Telegraf.rs/24Sedam)