Haos u vili od 3 miliona € nakon svadbe Matore i Anite: Pokazala kako su uništili, mladenačka soba je najgora

Jovana Tomić Matora juče se svojoj izaranici Aniti Stanojlović zavetovala na večnu ljubav u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, a sada se pohvalila kakav haos su ostavili posle burnog provoda.

Posle burne noći tokom koje se Matora i Anita slavile sa zadrugarima, a među kojima su Stefan Karić, Mikica Bojanić, Marko Đedović, Sandra Rešić, ona je odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže kakav haos su ostavili.

Jovana je usnimila sobe i deo luksuzne vile od 3 miliona evra koju je iznajmila za venčanje, a zbog kadrova koje je usnimila po sobama i haosu koji su ostavili – mnogi su se zgrozili.

Kako je snimala sobe, Jovana se pohvalila haosom i neredom koji su ostavili, uz pohvale da je noć bila veoma burna.

Ono što je posebno zgrozilo mnoge jeste prizor iz mladenačke sobe, gde su stvari pobacene kao smeće po podu, a gotovo na svim policama su ostale flaše i limenke od alkohola.

Evo sad ekskluzivno posle svadbe, soba broj jedan. Ovo je samo deo, a imamo i u drugoj vili isto situaciju. Soba broj dva – nabrajala je Matora.

Kako izgleda luksuzna vila od tri miliona evra posle Matorine svadbe pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Podsetimo, Jovana Tomić Matora i Anita su se juče zavetovale na večnu ljubav u Crnoj Gori, tačnije na Svetom Stefanu u lukusznoj vili. Kako je Telegraf prvi pisao noć u vili se naplaćuje čak 1.000 evra.

(Telegraf.rs)