Ekskluzivni snimak Nataše Šavije nakon rekonstrukcije oka i vilice: Sva u šavovima, ugrađene joj pločice

Nataša Šavija duže od dva meseca vodi borbu za svoje zdravlje. Osim što joj je isto bilo ugroženo, Nataši je narušen i fizički izgled, zbog čega je 14. jula imala novu operaciju.

Kako saznajemo, njoj su lekari tada radili rekonstrukciju oka i vilice, pošto joj se oko skroz “spustilo” nakon fizičkog napada od strane Stefana Karića, u etno selu Vrdnička kula.

Operacija je, kako kaže naš izvor, trajala tri i po sata, a hirurzi u Urgentnom centru dali su sve od sebe da Natašino lice vrate u prvobitno stanje, pre užasnih povreda.

Ekskluzivni snimak, kako Nataša izgleda nakon operacije, pogledajte u viedu na početku teksta.

– Zalepio mi je šamarčinu, to nije bilo čupanje kao žene kad se čupaju… To koliko me je čupao mogu da poredim sa udarcem. Krenula sam da se branim, lupila sam mu šamar… Neko bi ga odvalio nekom šipkom ili ne znam ni ja šta… Pocepala sam mu majicu. Rekao mi je “obezbeđenje je videlo da si mi lupila šamar”, jer ono drugo verovatno niko nije video… Kad smo zamakli od pogleda ja sam pala… Sagnuo se, uhvatio me za kosu levom rukom, da ne mogu ni da se zaštitim, i onda mi je drmnuo takvu pesnicu… Dok sam bila na podu… – pričala je Nataša o noći kada ju je Stefan Karić fizički povredio.

– On je “odradio” svoje i vratio se u salu. Ja sam čekala da dođem sebi… Vratila sam se, krenula prvo u WC, pa sam se vratila u salu. On je sedeo za stolom gde sam ja bila, kao da je ponosan, kao da je osećao zadovoljstvo što je to uradio. Što je, kako on naziva sve žene, “ku**etinom”, što je “sredio ku**etinu”. Već se videlo da je meni oko na pola. Onda je krenuo da me počeška… Rekla sam mu “skloni tu ruku”. Onda mu je neko prišao, nešto mu je šapnuo i on je samo otišao. Verovatno mu je rekao da je bolje da ode – kazala je Šavija i dodala:

– Posle je mene obezbeđenje izbacilo. Uhvatili su me, jedan s jedne, drugi s druge strane, i izbacili me napolje. Kao da sam ja tukla nekoga. Onda me je u jednom momentu jedan uhvatio ispod miški, drugi za noge i, kao, “ajde idi odavde”. Videla sam duplo, ali ne od alkohola. Kasnije su mi doktori objasnili da je to od spuštenog oka i slomljene vilice – ispričala je Nataša.

Njoj je pomogao čovek koji je prolazio pored nje. Rekao je da joj donesu stvari, nakon čega ju je smestio u taksi.

Natašina majka Vera: “Taj šok se ne može opisati”

– Novinarka me je zvala i pitala me: “Gospođo Vera, da li ste čuli da je Nataša pretučena?”. Ja i muž ne znamo šta ćemo… Nalazimo se u šarganskom vozu, ni tamo ni vamo… Zovem stariju ćerku, kažem proveri je l’ Nataša kući, u bolnici… Kaže “jeste, primljena je u Urgentni centar”. Posle smo se čuli, malo smo se smirili. Nismo znali šta nam je s detetom… – rekla je uznemirena Vera.

– Došli smo u hotel, spakujemo se i kući. U bolnici nam nisu dali da uđemo, pa smo bili dole, a ona na prozoru, tako smo se videli. Mi smo doživeli takav šok da se opisati ne može – dodala je žena.

Nataša se slomila u trenutku kada je govorila da nije znala kako svojoj porodici da saopšti šta joj se dogodilo. U tom monetu je počela da plače, a za njom i njena majka.

Osećam se kao biljka… Ja ne izlazim iz kuće, osim do bolnice, suda i evo ovo. Imam nadu jer mi sleduje operacija i nadam se da će uspeti da se popravi… Često imam napade plača… Ne pamtim kad sam poslednji put bila nasmejana – rekla je Nataša.

(Telegraf.rs)