Kakav car! Pogledajte šta je Gudelj nosio kad je zaprosio Anastasiju, dok je ona blistala u elegantnoj toaleti

Fudbaler “Sevilje”, Nemanja Gudelj, zaprosio je našu poznatu pevačicu, Anastasiju Ražnatović i to na veoma romantičan način.

Latice ruža, vatrometi, baloni i muzika bili su neizostavan deo iznenađenja, a u snimku koji su sinoć objavili na društvenim mrežama, možemo videti i trenutak kada Cecina ćerka kaže sudbonosno “da”.

Za ovu specijalnu priliku, Ražnatovićeva je odabrala elegantnu, zelenu haljinu bez ramena, a osmeh sa lica nije skinula ni u jednom trenutku.

I dok je ona bila u svečanoj toaleti, Nemanja se ipak odlučio za ležernu varijantu, pa je obukao običnu, belu majicu na kratke rukave i bele pantalone i time pokazao koliko je opušten i u ovako važnom trenutku.

Inače, fudbaler je za ovaj emotivan čin odabrao posebnu pesmu, u pitanju je legendarna italijanska numera “Ti amo”, koja je prvi put otpevana davne 1977. godine, a izvodi je čuveni Umberto Tozzi.

Popularna je širom sveta, mnogi parovi je biraju kao pesmu za svadbu ili prosidbu, a i sam Umberto je jednom prilikom rekao da ga je “Ti amo” vinula u zvezde.

(Telegraf.rs)