"Još mi klecaju kolena": Milica Pavlović opisala trenutak sa Karleušinog koncerta koji je oborio s nogu

Pevačica Milica Pavlović večeras je bila specijalni gost na koncertu Jelene Karleuše u Beogradu.

Vrelim nastupom Jelena i Milica su zapalile binu. Prvo su izvele zajedničku numeru “Mashallah”, a zatim je Pavlovićeva samostalno otpevala svoje hitove “K*čketina”, “Demantujem” i “Provereno”.

Po završetku koncerta, Milica je pred našim kamerama sumirala utiske sa večerašnjeg šoua.

Čestitam Jeleni na svetskom koncertu, performansu, kako god ona to naziva. Zaista aplaudiram kao kolega, kao prijatelj. Drago mi je da sam deo ovakvog spektakla. Prvi put smo izvele zajedno “Mashallah”, kad je krenula ta energija i svi da vrište, verujte mi, još sam pod utiskom, još mi klecaju kolena. Mnogo mi je drago što se iz jednog lepog prijateljstva rodio ženski duet koji bustuje samopouzdaje svake žene i svakog muškarca – rekla je Milica i otkrila da li je bilo treme.

– Taj momenat adrenalina i te energije kad smo se pogledale nas dve, a svi vrište, stvarno sam bila sluđena, moram da priznam, bilo je – istakla je Pavlovićeva.

Milica nam je otkrila i kako je došlo do ideje da snime duetsku pesmu.

Mi smo oduvek želele da imamo duet, od prvog dana poznanstva. Prvo smo se šalile na konto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost. Jelena je prva naišla do melodije, tu je napisala tekst, pozvala me da poslušam, rekla sam da je ludilo i melodija i tekst. Sugerisala sam par reči što se tiče mog dela, Jelena je to super prihvatila. Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, ne bih verovala. Očekivala sam da ćemo se malo koškati, da će biti borbe, ali sve je išlo neverovatno glatko – ispričala je Milica Pavlović, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)