"Na lekovima sam, sve me boli": Deniz Dejm se oglasila nakon što je sinoć napadnuta ispred splava

Bivša učesnica Zadruge, Deniz Dejm sinoć je navodno pretučena ispred jednog beogradskog splava, nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Zadrugarka se sada oglasila i otkrila kako je izgledao napad koji je pretrpela noćas.

Kako kaže, ne može još uvek da dođe sebi, niti da prihvati kako joj se to dogodilo.

Sve se desilo na parkingu, ispred splava, gde sam ja čekala taksi, da me odveze kući. Odjednom mi je prišao neki nepoznati muškarac, bahatio se i vikao:”Da nisi ti ova iz Zadruge, ova što se j****a na TV-u”, i krenuo je da me dodiruje. Ja sam mu govorila da prestane, a onda su mu se pridružili i neki drugari i rekli mu:”Jeste, to je ova k*******a”, vređali su me. Ponovo je krenuo s*******o da me uznemirava, te sam ga odgurnula i pokušala da pobegnem, ali je on postao nasilan – počela je ona i dodala:

Krenuo je da me vuče, udara i šutira nogama, tako da sada me sve boli, pijem lekove protiv bolova i ležim. Još uvek ne mogu da dođem sebi, pokušavam da shvatim šta se desilo. Naravno da ću goniti napadača, ali je veliki problem, zato sto je bio nepoznati muškarac, tako da će biti teško ga pronaći. Ja ću se izboriti sa tim, jaka sam žena i neće ništa da me zaustavi – rekla je Deniz za Alo.

Deniz je u Urgentni došla malo pre ponoći, a dežurni lekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice.

Njoj je stavljena mitela, odnosno steznik kojim joj je pričvršćena povređena ruka.

(Telegraf.rs)