Evo kako je Seka reagovala na Karleušinu izjavu da Prija izvodi treš muziku i 2001.:Odgovorom podigla prašinu

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je sinoć prvi u nizu spektakla u Štark areni.

Prija će se beogradskoj publici predstaviti i večeras, a očekuje se da će odziv publike biti jednak kao sinoć, s obzirom da su sve karte rasprodate.

Veliki broj njenih kolega bio je sinoć u Areni, ali je pevačica Seka Aleksić izostala sa koncerta. Za to je imala opravdan razlog, ali je Aleksandri pružila podršku divnim rečima.

Sjajno je što je Aleksandra rasprodala sve tri Arene. Mislim da je nama pevačima najbitniji momenat kad izađemo na scenu, da nas publika dočeka puna ljubavi i puna srca, da pevaju naše pesme. Jako sam srećna zbog svih mojih kolega koji su imali i koji će imati koncert u Areni. Gde stignem odem, gde ne stignem ne odem, neka se niko ne ljuti. Srećna sam što se narodna muzika u zadnjih godinu dana vraća na mesto koje zaslužuje – rekla je Seka, a zatim se osvrnula na izjavu Jelene Karleuše, koja je muziku Aleksandre Prijović okarakterisala kao treš i da zvuči kao iz 2001. godine.

Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk… Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša – rekla je Seka Aleksić za Hype.

Podsetimo, Seka Aleksić i Jelena Karleuša nedavno su izgladile odnos, a da li će ga nakon ove izjave ponovo narušiti, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)