PET FESTIVAL – Prijavi ljubimca, prošetaj revijom i osvoji vaučer od 20.000 RSD

Društveno-odgovorna kompanija Premium Pet ove subote priređuje veliku humanitarno-zabavnu priredbu posvećenu dobrobiti životinja – PET FESTIVAL!

Organizatori pozivaju sve ljubitelje pasa i one koji će to tek postati: “U subotu 7. oktobra, svratite u Galeriju, pronađite i udomite ljubimca svog života, navijajte za naj-kuce i naj-mace, i lepo se provedite!”

Pored takmičenja i udomljavanja, posetioce očekuje bogat zabavni program, kutak za decu, igrice za vlasnike i njihove ljubimce, štand gde možete proveriti zdravstveno stanje vaših ljubimaca i još mnogo toga.

Saznaćemo koja je najmaznija maca među mačićima i junorima u kategoriji “Mlada nada”; ko je najdasa među mačorima u kategoriji “Mr. Personality”; i koja maca može da se pohvali najljupkijim pogledom u kategoriji “Miss Personality”.

Saznaćemo koji pas ima najlepše belo ili braon krzna, ko je najveći dasa ili najveća šmizla među malim psima (težim manje od 10kg), ko može da se pohvali da je najveća njuška u kategoriji pasa težih od 10kg, u posebnoj kategoriji prošetaće mešanci koji će se takmičiti za titulu ‘Najponosniji rep’. Posebnu pažnju kao i uvek privući će revija ‘DETE I PAS’, a najmađi pobednik osvojiće i Pertini nagradu!

U svakoj kategoriji biće proglašeni dobitnici prve, druge i treće nagrade, a pobednici ovih kategorija takmičiće se za titulu “Premium Pet kuca/maca 2023. godine” i vaučer za kupovinu u Premium Pet prodavnici u iznosu od 20.000 RSD.

(Telegraf.rs/PR)