Aleksandra Martinović otkriva : "Četvoro srpskih glumaca u seriji Telekoma i Amazona "Scar""

Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbije Aleksandra Martinović izjavila je da će četvoro srpskih glumaca, odnosno jedna glumica i tri glumca, imati vodeće uloge u seriji “Scar”, projektu koji će realizovati Telekom Srbija u saradnji sa Amazon Prime Video.

Amazon je postao partner Telekoma kada je u pitanju serija “Scar”. To je prva koprodukcija Španije i Srbije kada je u pitanju produkcija igranog sadržaja. S jedne strane imamo Telekom Srbiju, s druge strane Amazon, TV Espanja, jednu od najvećih španskih producentskih kuća. Vrlo zanimljiva informacije jeste da su autori ovog projekta zapravo i autori Netflixove poznate serije ‘La Casa de Papel’, tako da je to i najbolji odgovor šta ovo znači za Telekom Srbiju“, navela je Martinović za Tanjug.

Ona napominje da saradnja Telekoma i Amazona predstavlja ogromnu šansu za srpsku kreativnu industriju, kao i mogućnost da se predstavi u najboljem svetlu.

Kako je navela, neke od snimajućih lokacija serije će biti u Beogradu, a takođe će biti i dijaloga na srpskom jeziku, što, smatra ona, predstavlja značajan korak ka promociji srpskih glumaca, srpskih lokacija kao i srpskog jezika

Ja volim da kažem da je to na neki način i specifična tačka otvaranja Srbija ka svetu, kao i sveta ka Srbiji kada je u pitanju naša kreativna industrija, i da kroz ovakve i buduće internacionalne projekte koje Telekom bude imao sa internacionalni partnerima, ćemo dodatno pružiti šansu i našim glumcima, producentima i celokupnoj kreativnoj industriji, da se dodatno pokaže evropskoj, odnosno svetskoj sceni“, rekla je Martinovićeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)