Anita prebledela kad je čula datum Mateinog ulaska u Elitu: Evo kad se šuška da će ući

Tokom  emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” pokrenuta je tema o odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Marko Đedović je otkrio da je neko Aniti saopštio da će Matea u decembru ući u “Elitu”. Ona je prebledela kada su je zadrugari napali zbog njenog odnosa sa Mateom Car. Svi s nestrpljenjem čekaju da vide da li će Matea zaista ući u decembru u rijaliti i suočiti se sa Anitom.

– Ovo sve što se dešava, ovo je posledica njihovih je**čina i izbora je**čina. To da li je rekao ili nije, ja sam rekao Matoroj da se ne troši sa strane. Ja mislim da Zola sada nije zaljubljen u Anitu, ali je bio zaljubljen u Anitu. Kad je Milena pričala, saglasan sam sa njom u jednoj stvari. Njoj je neko rekao da će Matea da dođe u decembru – rekao je Đedović.

– Poslala mi je skrinšot od jedne adminke… Rekla mi je: “oko Nove godine” – rekla je Anita.

Marko Đedović je oštro prokomentarisao Anitino dopisivanje sa Mateom Car.

– Anita joj je verovala, kleli su se u mame i u decu, vidimo koliko ih vole. Očigledno postoji emocija između vas. Ako je povređena nekim tvojim postupkom, očigledno da imate emociju. Ti povređena njenim postupkom, kleli se u dece, mame i babe, a na sve to tvoji odgovori nemaju logiku. Nema logiku da kažeš da ne znaš zašto si se s nekim dopsivala, iz straha se ne gledaju gole pi**e – bio je iskren Đedović.

 

– Od početka je rekla da svrće sve na Matoru jer živi u strahu, jer se plaši da postoji mogućnost da ona uđe, a onda posle par dana govori da zna da ulazi oko Nove godine – rekla je Kačavenda.

– A šta bi bilo da je Matea ušla ovde, a da se ovo nije saznalo? – pitala je Lejdi Di.

– Ne bih joj rekla – rekla je Anita.

– Nema logike, sve vreme pokušavam da dobijem bilo kakvu logiku. Za ovo nema opravdanja, ali možeš da ispadneš ološ koji priča istinu ili ološ koji laže – rekao je Đedović.

– Da mi je Jovana rekla da voli Sanju, ja bih se udala za nju. Jovana je rekla Zoli da je počela da me voli posle svadbe. Smatram da ako ovde plače za nekim mesec dana pred kraj, da ne može da za mesec dana nekoga zavoli. Ja sam i mami rekla da ovo sve radi zbog Sanje – rekla je Anita.

Anita je isključivo pikirala Matoru zbog love, ja sam svakako rekla to ovde – rekla je Slađa.

Inače, Ivan Vukčević, tatu majstor iz Podgorice, potvrdio je da mu je Anita na svojoj svadbi s Jovanom Tomić Matorom tražila da joj istetovira kapljicu vode, što potvrđuje priču Matee Car, hrvatske TikTokerke.

Ona je pokazala svoje dopisivanje s Anitom, koja je na dan venčanja s Matorom tražila adekvatni simbol koji će istetovitati, ne bi li je zauvek podsećao na Mateu.

(Telegraf.rs)