"Potopila bih je u bazen…" Isplivala šok prepiska sa svadbe Matore i Anite: "Ima da ćutiš i da trpiš!"

Rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora udala se 11. jula za Anitu Stanojlović, ali Anita na toj svadbi navodno nije želela da joj se zavetuje na večnu ljubav, pravdajući se da ništa neće da obećava.

Matea Car, o kojoj se danima priča, izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se navodi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva zatražila razvod.

Nakon što se povela ta tema i u Beloj kući, Anita je otkrila da je zapravo došlo do svađe Ermine Pašović i Sandre Rešić jer, kako je navela, obe su bile sa poznatim reperom Vukom Mobom.

S tim u vezi oglasila se Ermina, koja je otkrila kako se i zbog čega posvađala sa Anitom, pa je čak obelodanila i prepisku sa Matorom u kojoj vidimo da je ona smiruje.

– Eh ovako, očigledno ne može drugačije! Dva dana pred svadbu sam ja već bila u Baru, kod Vuka i njegove mame i to nije tajna da živim kod njih kada sam u Beogradu, više puta sam to govorila u emisijama. Noć pred svadbu sam okačila stori iz auta kako idemo u Budvu: Desingerica, njegova supruga, Vuk i ja. Ko je koga je**o ili je trebalo?! Nije bila tema! Svađa se desila isključivo između mene i Anite vezano za šminku, zašto?! Desilo se jer je Matora platila kumi, Anitinoj tetki, Tijani Ajfon i kao Rešićki, gde sam ja rekla: “Divno, koliko se sećam ja šaljem svaki put šakom i kapom kada su u Zadruzi, a nisu se setili da me pitaju”. Ja ne bih ni prihvatila i tu sam ja nalepila Anitu. Nek si uvalila tetku i ostale, ko je ona da određuje šta će sa Matorinim parama i rekla sam joj: “Rijaliti može da igra sa njima, sa mnom ne” i sasula joj sve u lice – napisala je Ermina, te je na narednom storiju najavila obelodanjivanje jedne od njenih prepiski sa Matorom.

U prepsici između Matore i Ermine koju je Pašovićeva objavila, jasno se vidi da je Jovana smiruje i ućutkuje, a po svemu sudeći i upozorava da na njenoj svadbi ima da ćuti i da trpi, da je to, kako je napisala tada, njena žena, te i da sve što ima da kaže Aniti, da treba da kaže svakako njoj.

– Ćuti, samo ćuti. Dođi ovde – rekla je Matora.

– Potopila bih je u bazen, Jovana – istakla je Ermina.

– Slušaj, na mojoj svadbi ima da ćutiš i da trpiš. To mi je žena, neću reč da čujem. Šta imaš kaži meni – dodala je Jovana.

– Sve najbolje! Izvinila sam se zbog tebe inače se ne bih izvinila da mi je rođena majka jer sam 100% u pravu – napisala je Pašovićeva.

– Moja svadba, ćuti i ne s**i. Je l’ treba da te molim? Ne s**i više, dođi dole – poručila joj je Matora.

(Telegraf.rs)