Samsung Galaxy S24 serija bi mogla da stigne već u januaru

U svetu mobilnih telefona, vreme lansiranja novih modela često je predmet spekulacija i iščekivanja. Poslednje vesti koje stižu iz pouzdanih izvora sugerišu da Samsung planira rano lansiranje svoje nove Galaxy S24 serije.

Prema informacijama koje dolaze od korejske publikacije The Elec, ovaj tehnološki gigant navodno će predstaviti Galaxy S24 na Galaxy Unpacked 2024 događaju u Kaliforniji, već 17. januara 2024. godine.

Ovaj potez bi predstavljao značajnu promenu u uobičajenom rasporedu lansiranja, s obzirom na to da je Samsung Galaxy S23 seriju predstavio 1. februara ove godine u San Francisku. Premda se ne radi o velikom pomaku u kalendaru, ovakva promena može imati značajan uticaj na tržište pametnih telefona, posebno u prvom kvartalu godine.

Trenutno, ove informacije ostaju u domenu nezvaničnih izvora i glasina, a zvanična potvrda od strane Samsunga još uvek nije stigla. 

Ako je 17. januar zaista datum premijere Galaxy S24, potencijalno nećemo imati zvanične informacije sve do decembra, što ostavlja prostor za razne spekulacije i očekivanja. Ovo rano lansiranje bi moglo biti Samsungov pokušaj da se istakne u sve konkurentnijem tržištu pametnih telefona, naročito s obzirom na rastući interes za inovativne tehnologije i nove funkcije koje pametni telefoni nude.

Detalji o specifikacijama, mogućnostima i cenama Galaxy S24 još uvek nisu poznati, ali se očekuje da Samsung nastavi sa svojom tradicijom inovacija i naprednih tehnoloških rešenja. Takođe, ostaje da se vidi kako će ovaj potez uticati na konkurenciju i da li će ostali proizvođači pratiti sličan trend ranijih lansiranja.

(Telegraf.rs)