Connect with us

Uncategorized

Da li je vaše telo spremno za plažu?

Da li je vaše telo spremno za plažu?

S prvim zracima sunca i odlaganjem zimske garderobe, dolazi i ono neizbežno pitanje koje postavljamo sebi – Da li je moje telo spremno za plažu? Normalno je da se tokom zimskih dana opustimo i dopustimo sebi luksuz uživanja u zalogajima koji prijaju čulu ukusa, ali našoj liniji baš i ne. Ukoliko mislite da nemate dovoljno vremena da popravite nedostatke i skinete koje kilo viška, imamo sjajne vesti za vas.

Physioexpert by , jedan od najmodernijih bjuti centara u srcu Beograda, pruža vam mogućnost da do kraja maja uz 50% popusta dovedete liniju do savršenstva i zablistate u kupaćem kostimu. Reč je o najmodernijem inovativnom tretmanu beskontaktne liposukcije koja transformiše telo – Vanquish.

Ova procedura za brzo mršavljenje je prva u svetu koja koristi široko polje selektivne RF tehnologije u cilju eliminacije masnih naslaga sa stomaka i butina, bez kontakta. Uređaj ima najveću površinu za tretiranje u industriji ovakvih aparata, osiguravajući besprekoran nivo udobnosti i sigurnosti za klijenta.

Tretman koji predstavlja umetnost u mršavljenju i oblikovanju tela omogućava korisnicima da izgube i najupornije masne naslage upravo sa onih delova tela gde ni vežbanje ni dijeta nisu pomogli, i to sve bez anestezije.

Vanquish funkcioniše po principu slanja dubinskih radiotalasnih signala, koji na svojim talasnim dužinama ciljaju masne naslage i na taj način ih zapravo tope. Vaše telo će metabolički rastopljene masnoće eliminisati iz organizma putem cirkulacije i limfotoka danima, čak i nedeljama nakon tretmana.

Na ovaj način dolazi do gubitka obima struka i stomaka za 4 do 6 tretmana. Vanquish predstavlja nehirurški tretman za oblikovanje tela koji je potpuno bezbolan, a pacijenti ga opisuju kao prijatnu toplotu, pa se često dešava da mnogi u toku tretmana čak i zaspe.

Pored toga, rezultati su dugotrajni tako da se slobodno možete radovati kupovini nove odeće, bez bojazni da će se izgubljeni kilogrami vratiti. Na vama je samo da se opustite i uživate, dok Vanquish čini čuda za vaše telo.

Advertisement

Ovaj tretman je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da se oslobode viška masnih naslaga sa stomaka, bokova i butina. Svaki tretman traje 45 minuta kada se tretiraju stomak i bokovi, dok tretman butina traje sat vremena – po pola sata za svaku nogu.

Tokom tretmana ste pod stalnim nadzorom terapeuta, a maksimalni rezultati obično se postižu za samo 4 tretmana. Prve rezultate možete videti nekoliko dana nakon svog prvog tretmana i to od 2-8cm u obimu, i od 0,5-2kg u težini.

Nakon toga, progresivno poboljšanje se nastavlja u narednih 2 do 3 meseca – masne ćelije su potpuno eliminisane, a na tim mestima se formira novi kolagen. Ovaj proces dovodi do zatezanja kože i daljeg smanjenja obima.

Kako bi rezultati bili sto bolji neophodno je da pacijenti budu dobro hidrirani, odnosno da dan ili dva pre tretmana piju 2-3 litra tečnosti dnevno. To se, takođe, prporučuje i posle urađenog tretmana. Svim pacijentima se savetuje da se hrane zdravo i imaju aerobnu aktivnost da bi rezultati bili sto bolji.

Aesthetics by Cellulite Expert centri nalaze se na Vračaru u ulici Mome Kapora 12, kao I na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 125d. Za sve dodatne informacije posetite sajt   ili Instagram profil .

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.