Connect with us

Uncategorized

Djevojčica (5) je prišla policajki, počela je plakati kada je saznala tko je ona

Djevojčica (5) je prišla policajki, počela je plakati kada je saznala tko je ona

Petogodišnja djevojčica je prišla policajki koja se rasplakala kada je saznala tko je ona. Zahvalna je Bogu što ju je podsjetio zašto čini to što čini.

U Facebook objavi je policijska stanica objavila vrlo lijepu gestu koju je doživjela njihova policajka Sherry Rego.

Napisali su: „Policajka Sherry Rego je današnji dan opisala kao jedan od najboljih dana u njezinoj karijeri. Plakala je od sreće prije nekoliko minuta kada smo se čuli s njom te nam je dala dopuštenje da podijelimo što joj se točno dogodilo“.

Navodno je policajka Rego prije tri godine upoznala jednu djevojčicu, ali je ona bila beživotna. Rego ju je uspjela spasiti umjetnim disanjem.

Rekla je: „Danas me je Bog podsjetio zašto činim to što činim! Dok sam bila na benzinskoj postaju do mene je došla predivna djevojčica… suze su mi navrle na oči kada sam ugledala nju, njezine roditelje i njezinog brata…“

„Njezina ju je majka pitala sjeća li se svog anđela? Zašto je to pitala? Jer sam prije 3 godine spasila život te djevojčice. Imala je samo 2 godine, a sada ima punih 5 te ide u Disneyland“.

„To je bio tako predivan podsjetnik na razlog zašto radim ovaj posao. Neopisivo sam zahvalna agenciji koja svoje radnike jako dobro osposobljava kako bismo mogli pomagati drugima na razne načine“, dodala je.

Advertisement

„Uživaj u Disney vikendu ljepotice, danas si mi ispunila srce“.

Postaja je objavila i nekoliko fotografija na kojima policajka Rego u naručju drži predivnu 5-godišnjakinju čiji je život spasila prije 3 godine.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.