Connect with us

Uncategorized

Kako pridobiti poštovanje muškarca – 7 načina da vas tretira kao kraljicu

Kako pridobiti poštovanje muškarca – 7 načina da vas tretira kao kraljicu
People photo created by wayhomestudio – www.freepik.com

Ljubav zahtijeva da stvorite zajednička pravila, shodno vašim potrebama i pridržavate ih se.

Povjerenje je ono što spaja parove, i bez njega su veze nemoguće. Da biste stekli povjerenje, evo šta vam treba: 1. Ne osuđujte. Ako muškarac osjeti i najmanju osudu, odmah će se zatvoriti i više neće s vama ništa dijeliti. Pazite na riječi, ne žurite s odgovorima.

Foto: pixnio

2. Budite što iskreniji. Od samog početka veze težite iskrenosti. Čak i mala nevina laž može loše uticati na vašu vezu. Ako otkrije da ste lagali čak i u nekoj sitnici, preispitaće sve ostalo što ste rekli. 3. Pokažite da ste sigurni u njega.

Važno je pokazati da vjerujete u njega čak i nakon njegovog neuspjeha. Vjerujte mu, i on će vam više vjerovati. 4. Neka govori. Nije lako natjerati muškarca da vodi iskren razgovor kako bi bio emocionalno otvoren s vama. Dakle, kada počne dijeliti lično, trebate ga slušati.

Foto: pixabay.com

Postavljajte pitanja, ali ne previše, već da pokažete svoje zanimanje za njegov život i probleme. 5. Priznajte svoje greške. Tako ćete zaraditi povjerenje muškarca. Pokazaćete mu da ništa ne skrivate i da i on može pogriješiti, baš kao i vi.

6. Budite dosljedni u svom ponašanju. Ako se drugačije ponašate sa svojim prijateljima nego kada ste s njegovim prijateljima, to će ga navesti da se zapitate koliko ste zapravo realni. 7. Podijelite svoju tajnu. Rekavši mu neku svoju tajnu, pokazujete da mu vjerujete. Obično to ne prođe nezapaženo i biće mu lakše otvoriti se.

People photo created by wayhomestudio – www.freepik.com

Advertisement

Izvor: pult24.info

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.