Kija kupila stan od 120.000 eura, a oni s fakultetom otplaćuju 10 godina kredit: Napali Kockarevu, a ona im zapušila usta!

Kija kupila stan od 120.000 eura, a oni s fakultetom otplaćuju 10 godina kredit: Napali Kockarevu, a ona im zapušila usta!

Kija Kockar je od pobjede u Zadruzi 1 stekla veliku popularnost širom regiona, ali se često suočava i s napadima i kritikama.

- Naslov u novinama: "Kija Kockar kupila stan od 120.000 eura, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni djetetu da mora da pošteno uči školu i stekne diplomu - glasio je tvit na koji je Kija žestoko odgovorila.

"Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz cijelo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi sa prijemnog. Prije toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome "Vuk Karadžić". Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijaliti zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbijedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam cijeli svijet jer sam preko pet godina bila stjuardesa. Dijete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro. Pozdrav - glasio je Kijin komentar. 

PODIJELI: