Connect with us

Uncategorized

Muškarci teško prihvataju: Ženu sa stanom, ženu sa platom, ženu koja može bez njega

Muškarci teško prihvataju: Ženu sa stanom, ženu sa platom, ženu koja može bez njega
Photo by Authentic Images from PikWizard

Često se pitam zbog čeka su uspješne i pametne žene same. Zašto ih muškarci, kada prošetaju ulicom samo isprate pogledom.

Zašto kada se nađe u nevolji u nepoznatom području nema ni jednog muškarca u blizini koji će da joj pomogne. Zašto se uspijeh žene ni na koji način ne poklapa sa njenim uspješnim ljubavnim životom. Da li znate da postoji ogroman broj muškaraca koji su spremni sve da oproste ženi, čak i prevaru, ali ne i uspijeh?

Muškarcima je veoma teško da prihvate ženu sa stanom, ženu koja dobro zarađuje i ženu koja može bez muškarca. 1.Žena sa stanom; Mnogi muškarci će radije biti podstanari ili živjeti sa roditeljima nego useliti se kod svoje partnerke u stan. Njima je to ispod časti i ni jedan ne želi da ga zovu papučarom.

Photo by BRUNO EMMANUELLE on Unsplash

Zar nije bolje imati obezbjeđen krov nad glavom nego nemati ga. Ako je žena već riješila stambeno pitanje zar ne bi bilo logično da živite u tom stanu. Na kraju ispada da je mnogim muškarcima riješeno stambeno pitanje žene više minus nego plus.

2. Žena sa platom; Još ako kojim slučajem žena zarađuje više od muškarca to može da mu bude ozbiljan problem. Možda je to zbog činjenice da mnogi muškarci svoj jedini doprinos u braku smatraju taj matrijalni doprinos. Time što žena zarađuje više znači da ne zavisi od njega već bi on mogao da zavisi od nje.

Nema ništa loše u tome da žena dobro zarađuje, svaki muškarac treba da bude ponosan na uspijeh i primanja svoje žene. 3. Žena koja može bez muškarca; Mnogim muškarcima je najteže prihvatiti emocionalno nezavisnu ženu ili ženu kojoj muškarac nije na prvom mjestu.

Ona nikada neće zapustiti svoju karijeru i svoj život zbog muškarca, a ako vidi da on nije vrijedan njenog truda, neće joj mnogo trebati da ga ostavi. Ona je sama sebi uvijek na prvom mjestu.

Advertisement

Izvor: infpult.info

Credit featured image: Photo by Authentic Images from PikWizard

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.