Connect with us

Uncategorized

Najbolje i najgore svekrve po Zodijaku: Blago onom ko ima svekrvu u znaku Blizanca

Najbolje i najgore svekrve po Zodijaku: Blago onom ko ima svekrvu u znaku Blizanca
Photo by Anastasia Egorova from Pexels

Kakva će vas svekrva zapasti zavisi i od njenog horoskopskog znaka, tvrde astrološki stručnjaci.

Najbolje svekrve po Zodijaku: Bik: Ovo je jedna od najstrpljivijih svekrva na svijetu, koja neće svojoj snahi uzimati greške za zub. Čak i kad se sin počne žaliti na svoju ženu, ona će pronaći način da ih pomiri. Ali ne treba testirati njezino strpljenje na snagu, pogotovo ih ne treba ubjeđivati da nisu u pravu za nešto.

Blizanac: Predstavnica ovog znaka može se nazvati najmodernijom bakom i najnaprednijom svekrvom. Vući će snahu na sve vrste rasprodaja, naučiti je kako uštedjeti novac i tražiti “besplatnu uslugu”.

Photo by Valentin Balan on Unsplash

U isto vrijeme, prilično je iskrena i neposredna žena koja će svojoj snahi uvijek izraziti sve što misli o njoj i njenoj vezi sa suprugom.

Uz pravi pristup, snaha može postati dobar prijatelj takve svekrve, što će biti od koristi cijeloj porodici. Najgore svekrve po Zodijaku: Škorpija: Ovo je klasična verzija svekrve, od koje snahe pate. Stalno će nadgledati šta jede i šta nosi njen voljeni sin.

Ova svekrva neprestano će ponižavati snahu i tražiti njenu tačku ključanja. Obično ima običaj sve da kritikuje a istovremeno se pravda da to čini isključivo u korist. Zanimljivo je da snažna i dominantna žena Škorpija obično odabere srodnu dušu za svog voljenog sina. Zato ako je sin sam napravio izbor protiv majke, bolje je živjeti što dalje od takve svekrve.

Jarac: Svekrva znaka Jarca je zatvorena osoba, kojoj bez poziva nećete doći u posjetu, a ni ona sama neće previše žuriti da dolazi vama. Od nje ne očekujte poklone i pohvale jer ih vjerovatno nećete dobiti. Da biste se sprijateljili sa ovakvom svekrvom, potrebno je dodatno se potruditi da je zadivite: održavati kuću čistom i imati dobru reputaciju.

Advertisement

Izvor: pult24.info

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.