Connect with us

Uncategorized

Osvojite ga – 5 saveta kako da ga navedete da obrati više pažnje na vas

Osvojite ga – 5 saveta kako da ga navedete da obrati više pažnje na vas

Tek ste ili ste duže vreme sa nekim, sve je onako kako želite, ali nekada vam nedostaje da vam se posveti malo više. Možda želite više pažnje i posvećenosti, ali vam ne uspeva da je pridobijete?

Postoji par psiholoških trikova koje možete upotrebiti kako biste mu češće bili u fokusu, i dobili više pažnje.

1. Naterajte ga da pomisli da vas može izgubiti

Ako uvek pristajete na viđanje i stavljate njega u prvi plan, vrlo lako može pomisliti da ste sigurna opcija i da nije potrebno da se trudi više. Ne morate uvek biti dostupni, dogovorite kafu sa drugaricama, izađite u šetnju, posvetite se sebi, ukratko pokažite da imate život i pored njega.

Ne posvećujte mu se više nego što je potrebno… Ne mora u svakom trenutku znati gde ste i sa kim. Ostavite mu malo prostora da razmišlja!

2. Pokažite razumevanje bez osuđivanja

Muškarcima je generalno teško da pričaju o osećanjima. Da biste ga “naterali” da vam se otvori najbolje bi bilo da započnete jednostavan razgovor koji možete polako okretati u pravcu njegove filozofije života i emocija koje oseća.

Advertisement

Pitajte ga da li mu je bilo teško nakon raskida sa bivšom devojkom, kako doživljava ljubav, ali – ne osuđujte ga i pokažite razumevanje!

3. Ranjivost

Ništa se ne dešava preko noći i za sve je potrebno vreme i trud. Ako on u vama vidi osobu kojoj veruje i koja ga razume pokazaće vam i svoje slabe tačke i ranjivu stranu. Takvi trenuci učiniće da postanete bliskiji i da u vama on pronađe utočište i svoju mirnu luku.

4. Podizanje seksualne privlačnosti

Jednostavno rečeno – muškarcima je seks jako bitan. Ne morate da izgledate poput modela ili da nosite izazovan donji veš – budite svoji, inicirajte seks, pokažite i da on vas privlači!

5. Stvorite opuštenu atmosferu

Ovo je jako bitno – ako razgovore provodite tako što se konstantno žalite na nešto i pričate o problemima, ni vi ni vaš partner nećete se osećati lepo! Pesimizam udaljava ljude…

Advertisement

Potrudite se da sagledate lepe stvari u životu, da pokažete da ste zadovoljni sobom i svojim životom – kad emitujete takvu energiju i drugi ljudi će želeti da se nađu pored vas, piše .

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.