Connect with us

Uncategorized

Otac tri kćerke je očekivao četvrto dijete. Kada je balon pukao i vidio boju, njegovoj sreći nije bilo kraja. Evo i zašto!

Otac tri kćerke je očekivao četvrto dijete. Kada je balon pukao i vidio boju, njegovoj sreći nije bilo kraja. Evo i zašto!

Iščekivanje novog člana porodice donosi veliko uzbuđenje svima. Mlađi članovi porodice se raduju jer će imati nekoga za igru i zabavu.

Prije samog rođenja bebe potrebno je dosta priprema za taj čin. Neki se odluče da saznaju bebin spol, kako bi mogli planirati ambijent, boje, igračke i sve ostalo što je potrebno za novorođenče.

Ovi roditelji su na jedan veoma inspirativan i kreativan način organizovali proslavu na kojoj su odlučili podijeliti spol bebe sa svojim gostima. Budući da imaju 3 kćerke, nadali su se da će ovaj put dobiti sina.

Informacija o spolu djeteta bila je sakrivena u samom balonu, kojeg je bilo potrebno probušiti kako bi saznali. Ta čast pripala je ocu, a njegova reakcija na to bila je preslatka.

Plavi prah se raspršio po zraku a otac je bio najsretnija osoba na toj zabavi.

Može se primjetiti koliko su i kćrekice bile sretne jer će dobiti brata. Muškarac je zagrlio svoju suprugu i oboje su briznuli u plač.

Video je pregledan preko 20 miliona puta i lajkan preko 175 hiljada puta.

Advertisement

Razlog je i više nego očigledan.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.