Connect with us

Uncategorized

Poruka svim muškarcima: Mudra žena će otići kada shvati da joj ljubav nije uzvraćena

Poruka svim muškarcima: Mudra žena će otići kada shvati da joj ljubav nije uzvraćena
Foto: Wikimedia. By Paul Katzenberger licencesed under CC BY-SA 4.0

Dok vi sjedite skrštenih ruku i neradite ništa ta žena će da izabere vas i neće mariti za vaše mane i nesavršenstva jer smatra da ste vi savršeni za nju onakvi kakvi jeste.

Njena ljubav prema vama će biti bezuslovna, isktena i pu na topline. Voljeće te i neće tražiti ništa zauzvrat osim da i vi volite nju isto koliko i ona voli vas. Biće tu kada vam bude najteže i kada vam bude trebalo rame za plakanje . brinuće o vama, voljeće vas i željeće samo najbolje za vas.

Foto: pixabay.com

Zamišljaće kakav će joj život biti sa tobom i smišljaće planove za budućnost. Uvijek će da te podsjeti na lijepe trenutke kada dođu teška vremena i nikada neće moći da zamisli svoj život bez tebe, to bi za nju bilo nemoguće. Daće ti do znanja je koliko te voli i da si ti prioritet u njenom životu.

Daće ti je svoju dušu i svoje tijelo, ali nemoj da budeš previše sebičan da to vidiš. Nemoj ignorisati njena osjećanja i nemoj da misliš da i previše pokazuje. Nemoj da shvataš njenu ljubav zdravo za gotovo i nemoj da zaboraviš da ljubav treba da bude obostrana, jer i njoj je potrebna ljubav isto kao i svakoj drugoj osobi.

Foto: pixabay.com

Kada imate pored sebe mudru ženu koja vas stavlja na prvo mjesto u svom životu treba da znate da to neće uvijek biti tako. Žena osjeti kada treba da ode . Bez obzira koliko ljubavi daje drugima kada osjeti da ta ljubav nije uzvraćena ona će da ode. Ako joj ne uzvratite tu ljubav koju ona daje vama ona će da se umori.

Prestaće da troši svoje vrijeme i energiju na nekoga ko to ne zna da cijeni. Tek kada ode shvatićete da nikada nećete upoznati ženu koja vas neće znati voljeti toliko kao ona, bezuslovno. Voljeti nekoga i biti voljen je najdragocijenija stvar koja može da vam se dogodi u životu. To je nešto što svi treba da znate.

Credit featured image: Wikimedia. By Paul Katzenberger licencesed under CC BY-SA 4.0 (Photo is edited, cropped and resized)

Advertisement

Izvor: infpult.info

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.